جشنواره غذاهای بومی محلی سبزوار به روز ۲۱ فروردین موکول شد
ستاد مرکزی شهرداری سبزوار
17 فروردین 1404
مرتضي طلبه
چاپ خبر

جشنواره غذاهای بومی محلی سبزوار به روز ۲۱ فروردین موکول شد

سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری سبزوار گفت: جشنواره غذاهای بومی محلی که قراربود در روز جمعه ۱۵ فروردین برگزار شود، به روز پنجشنبه ۲۱ فروردین موکول شد.

به گزارش مدیریت ارتباطات شهرداری سبزوار، سید محمد دلبری با اعلام این خبر اظهارکرد: نخستین جشنواره غذاهای بومی محلی این شهر با محوریت پخت غذاهایی از جمله آش کمای، زرک جوش (زرشک جوش)، شالی (شالی حلبه زاچی یا شالی کمای) و یک نوع غذای سنتی دلخواه بدون گوشت برگزار می‌شود.

وی هدف از برگزاری این جشنواره را زنده نگهداشتن فرهنگ‌های قدیمی و سنتی، آشنایی با غذاهای سنتی و خواص آن‌ها، پخت غذاهای سالم و سنتی و اجتناب از غذاهای ناسالم نام برد و افزود: این برنامه قرار بود که در روز جمعه ۱۵ فروردین برگزار شود اما به درخواست شرکت کنندگان با توجه به تعطیلات نوروزی به ساعت ۸:۳۰ صبح روز پنجشنبه ۲۱ فروردین در محل میدان شهید بهشتی (سی هزار متری) تالار قدیم شهر موکول شد.

سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری سبزوار با بیان اینکه داوری جشنواره برعهده خانم‌ها عفت صفاری و شهناز صالح آبادی پژوهشگر بین‌المللی خوراک و مادر غذاهای سنتی ایران خواهد بود، بیان کرد: علاقه‌مندان برای ثبت‌نام در این جشنواره می‌توانند با شماره ۰۹۳۹۶۱۸۰۰۶۷ تماس حاصل کنند و همچنین به نفرات برتر نیز جوایز ارزنده اهدا می‌شود.